Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. március 06.
 

Bár többször felmerült már a színész kapcsán, hogy saját neméhez vonzódik, eddig erről még sehol nem beszélt nyíltan. A színész a Magyar Narancsban vallott a melegségéről.

– Én mindig szabadon éltem, soha nem kellett bujkálnom; talán ezért is lep meg nagyon mindig, ha valakinek ez az élete nagy titka, ha valaki azt gondolja, hogy ettől hátrányok érik – mondta a Magyar Narancsban Kulka János.

Talán én voltam szerencsés, hogy csupa olyan társulat tagja voltam, olyan közegekben mozogtam, ahol soha fel sem merült, hogy ettől bárkit hátrány érjen. És a hétköznapokban sem. Jó, azt elég szórakoztatónak találom, hogy ha elkezdem beírni a keresőbe, hogy Kulka János, az első, ami kijön, hogy „Kulka János meleg", a második pedig, hogy „Kulka János zsidó" – ez talán valamit elárul a nethasználók érdeklődési köréről.

Amikor elgondolkozom, hogy nekem kötelességem lenne-e hangosabban vagy még szélesebb nyilvánosság előtt deklarálnom a melegségemet, mindig arra jutok, hogy ha megtenném, pont azok miatt tenném meg, akiknek erre nincs lehetőségük, és akik emiatt talán könnyebben odaállnának a szüleik elé, és azt mondanák, látod, a Mágenheim Ádám is...

Kulka János korábban soha nem beszélt ilyen nyíltan szexuális hovatartozásáról. Évek óta mentek a találgatások a színészről. A tavalyi Budapest Pride-on, a melegbüszkeséget hirdető felvonuláson is részt vett.

Hír7, Magyar Narancs

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon