Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2019. június 14.
 

Szerda délután egy ismeretlen elkövető kockakővel ütötte agyon a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét. Az állatorvosok már nem tudtak segíteni rajta, ezért el kellett altatni.

A rendőrség közzétett egy fotót, amin az a nő szerepel, aki az állatkert kamerfelvételei alapján bántalmazta a teknőst.

Az állatra a gondozók a zárás előtti állományszemle idején találtak rá, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az állatorvosok már nem tudtak segíteni rajta, ezért el kellett altatni.

A rendőrség által kiadott személyleírás alapján a nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt. A védett állatfajok egyedeinek elpusztítása, illetve károsítása esetén természetkárosítás bűntette valósulhat meg, amely három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon