Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. augusztus 04.
 

Hazánkban egyre többen térnek át a hagyományos cigiről az elektromos cigire. De az elektromos cigaretta nem csak nálunk, hanem az Egyedült Államokban és persze a többi európai országban is egyre népszerűbb. Sőt nem csak az átlagemberek körében, de a sztárok körében is, akik inkább az e-cigit részesítik előnyben - például a forgatási szünetekben vagy akár a szórakozó helyeken – a hagyományos cigivel szemben.

Számos filmsztár tért már át a hagyományos cigiről az elektromos cigire, akik így példát mutatnak rajongóiknak, ráadásul a rajongók gyakran követik a sztárok példáját. De ezen túlmenően ötletet kaphatnak mások is, akik szintén szeretnének leszokni, ha a hagyományos leszokást segítő eszközök, mint például a rágógumi, a nikotintapasz, vagy a gyógyszerek nem váltak be a számukra.

Köztudott, hogy a dohányzás öregíti a bőrt, negatív hatással van a fogainkra és a hajunkra.

A bőrt felépítő sejtek hiányos tápanyagellátása miatt gyakori az öregségi foltok megjelenése, megereszkedik a bőr, sűrűsödnek a ráncok. A hajszálerek beszűkülése, esetleges elzáródása miatt a dohányzó nőknél gyakoribb a cellulitisz, gyakrabban fordulnak elő gyulladásos bőrbetegségek, idő előtt rögzülnek a száj körüli függőleges ráncok. Ezeket már krémekkel, konzervatív kozmetikai kezelésekkel nemigen lehet eltüntetni. Egyébként is az arcbőrön megvastagodott szaruréteg megnehezíti kozmetikai szerek felszívódását. A nikotin megsárgítja a fogakat, és elősegítheti az ínysorvadást, a haj korábban kezd őszülni és esetleg hullani kezd.

Az alábbi sztárok valószínű tisztában vannak, a dohányzás fent leírt negatív hatásaival. Minél tovább szeretnék megtartani bőrük feszességét, hajuk természetes színét, ép fogsorukat. Talán nem csak maguk miatt, de nem szeretnének rajongóiknak sem csalódást okozni.

Leonardo DiCaprio

A Titanic, az Eredet vagy A Wall Street farkasa sztárját többször látták már lelkesen pöfékelni filmjei forgatási szüneteiben. Bevallása szerint már több éve áttért a hagyományosról az elektromos cigarettára, megrögzött e-cigi-felhasználó. Johnny Depp

Bárhol és bármikor szívesen gőzöl, - Jack Sparrow kapitány megformálója - szintén lelkes e-cigarettás. Láthattuk - a 2010-es filmjében, Az utazóban – pöfékelni az egyik vonaton játszódó jelenetben.

Lindsey Lohan

Több botrányáról, inkább alkohol- és drogproblémáiról, mint filmjeiről ismert. De legalább a dohányzás káros szenvedélyéről le tudott mondani. A hollywoodi színésznőt számtalanszor látták már nyilvános helyen e-cigivel, sőt állítólag már teljesen felhagyott a hagyományos cigarettával.

Kevin Federline

Britney Spears énekesnő volt férje, azért szokott át az elektromos cigire, mert nem akarta kitenni gyermekeit a passzív dohányzás ártalmainak. Sok szülő ugyanezen indokok miatt cseréli le a hagyományos cigarettát elektromos cigarettára.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon