Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. május 10.
 

Több budapesti hídon és a főváros bevezető útjain is megállítják a gépjárműveket a rendőrök. A péntek reggel Balatonlellén történt fegyveres rablás elkövetőit keresik.

A hvg.hu és a Fővinform is úgy értesült, hogy jelentősen lelassult a forgalom a Petőfi és a Rákóczi hídon.

Sajtóinformációk szerint a Balatonlellén pénteken történt fegyveres rablás elkövetői után folytatnak hajtóvadászatot. A HavariaPress úgy tudja, géppisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök állítanak meg autósokat az M1-es és M7-es bevezetőjénél, az M0-ásnál, illetve a BAH csomópont környékén.

Bár a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyről, arra kérték a lakosságot, hogy segítsék a munkájukat.

Az elkövetők egy LNM-959 forgalmi rendszámú, zöldes fekete színű, háromajtós, Alfa 145 típusú autóval távoztak a helyszínről. Mivel az ismeretlen elkövetők fegyverrel rendelkeznek, ezért fokozott óvatosságra hívják fel a figyelmet.

A rendőrség kéri mindazokat, akiknek a személygépkocsi hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információjuk van, vagy hívják a 06/82-502-700-as telefonszámot, vagy névtelenségük megőrizve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06/80-555-111-es Telefontanú-vonalon, továbbá a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is bejelentést tehetnek.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon