Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 08.
 

Gyilkosság történt Budapest XIII. kerületében szombaton hajnalban, a rendőrség az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A gyilkosság a XIII. kerületi Jász utcai társasház hátsó udvarában történt. Ahol a 32 éves M. Zoltán meggyilkolt egy eddig azonosítatlan embert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlése szerint a tettes egy Jász utcai társasház melléképületében megölt egy ismeretlen személyazonosságú embert, majd a bűncselekményről értesítette édesapját és elmenekült a helyszínről.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 8 óra körüli időben a Kerekes utcában gyalogos járőrszolgálata közben igazoltatta és elfogta M. Zoltánt, aki megalapozottan gyanúsítható az elkövetéssel.

A HavariaPress úgy értesült, a gyilkos félbevágta áldozatát, a kettévágott holttest egyik felét találták meg a társasház kerítésén belül, a másik felét keresik, folyik a helyszíni szemle.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Hír7, MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Amit másoknak nem lehet azt az Apostol zenekarnak engedik
A kormány döntésének értelmében továbbra is fenmaradnak a korlátozások, így augusztusban sem lesznek fesztiválok az országban, helyette garázskoncertek jöhetnek. Egyelőre szeptemberig tart a tiltás, annál tovább nem látnak, az 500 fő alatti rendezvényeket meg lehet tartani. Az Apostol mégis kivétel ők a Sportarénában ünnepelnek.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon