Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2017. május 18.
 

Hetek óta kómában fekszik az egyik budapesti kórházban Széles Sándor mesteredző. A Nemzeti Sport úgy értesült, az állapota ugyan stabil, de súlyos.

Gyurta Dániel egykori edzője tavaly tavasszal büszkén hangoztatta, hogy már egy éve letette a poharat: egészségi állapotának romlásához ugyanis az alkohol is hozzájárult, mindazonáltal sokáig gyomorbajok miatt kezelték a kórházban.

Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya a lapnak ez év elején úgy nyilatkozott, hogy próbál segíteni a szakembernek, részint azért, mert az tagadhatatlan, hogy Széles Sándor kiváló edző, részint azért, mert évtizedes barátság köti össze őket – de a kapitány időt kért arra, hogy megtalálják Széles helyét. Úgy tudják, az edző Bienerth Gusztávot, a Magyar Úszószövetség elnökét is felkereste, ám helyzete nem oldódott meg.

A Nemzeti Sport több helyen is érdeklődött a mester állapota felől, de mindenhol falakba ütközött, senki sem akart megszólalni az ügyben, így egyelőre csak annyit írhatunk: bizakodunk Széles Sándor felépülésében.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon