Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. január 26.
 

Helikopterbalesetben életét vesztette 41 évesen az NBA legendás kosarasa, Kobe Bryant Calabasasban.

Vasárnap este érkezett a szörnyű hír, hogy a reggeli órákban halálos helikopterbalesetet szenvedett minden idők egyik legjobb kosarasa, a Los Angeles Lakers egykori sztárja, Kobe Bryant - a hírt a TMZ hozta le először.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Bryant kikkel utazott a repülőn, a legfrissebb hírek szerint felesége, Vanesse nem volt vele, ám négy lányáról egyelőre nem tudni, érintettek-e a tragédiában. A balesetet senki nem élte túl.

Ő volt a világ egyik legjobb kosárlabdázója, 1996-ban, az draft 13. kiválasztottjaként került az NBA-be, teljes pályafutását a Los Angeles Lakersnél töltötte 2016-os visszavonulásáig. Első bajnoki címét 2000-ben nyerte a Lakersszel, onnantól sorban három bajnoki címet szereztek, majd 2009-ben és 2010-ben még két bajnoki címet szereztek, utóbbi kettőn ő volt a döntők MVP-je, vagyis legértékesebb játékosa. Az NBA-ben töltött 20 szezonjából 18-szor beválasztották az All-Star-keretbe, 2008-ban az NBA-alapszakasz MVP-je volt. Az amerikai válogatottal 2008-ban Pekingben, majd 2012-ben Londonban is olimpiai bajnok lett.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon