Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. február 07.
 

Novemberi indulása óta 28,6 millióan fizettek elő a Disney+ streaming szolgáltatására, ezzel pedig rekordott döntött a cég, ugyanis három hónap alatt annyian fizettek elő a Disney-re, mint a Netflixre öt év alatt.

A jelenleg 170 millió előfizetővel bíró Netflix 5 év alatt tudta elérni azt a teljesítményt, amit a Disney most negyed év alatt. A Pixar, a Marvel, és a Star Warst is magába foglaló Disney valósággal berobbant a stream piacra, amikor csak az első napon több mint 10 millió előfizetőt szerzett. Az előfizetők magas számához valószínűleg a csupán 6,99 dolláros díj is hozzájárul, ami nagyjából 2000 forintnak felel meg.

A The Walt Disney Company tavaly novemberben indította el Disney+ néven saját streaming szolgáltatását az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Puerto Ricóban illetve Hollandiában. A kezdetektől sikeresnek számított az új szolgáltatás, mivel már az első napon 10 millió feliratkozót szerzett. Az első negyedéves adatokat látva pedig egyértelmű, hogy a Disney+ tovább tudta folytatni sikeres menetelését.

Jövő hónaptól több nyugat-európai országban, márciustól pedig Indiában lesznek elérhetők a Disney+ szolgáltatásai. Arról, hogy Magyarországon mikor lesz elérhető a Disney+ egyenlőre még nincs információ.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon