Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. június 01.
 

Minden korábbinál több világsztár érkezik a 20. VOLT Fesztiválra. Rögtön az első napon, június 27-én a VOLT kívánságlistáján éllovas Lostprophets, az európai turnéján a legnagyobb fesztiválokon is headlinerként szereplő Snow Patrol, majd a nemrég 3 Grammy-díjjal jutalmazott Skrillex lép színpadra.

Ugyanekkor találkozhat még a közönség a Children of Bodom csapatával, a dubstep-őrültek Skrillex után pedig még Caspával, MC Dynamite-tal és Emalkey-jel tehetik teljessé az estét, de Marky és Stamina MC is a VOLT vendége lesz szerdán.

Másnap, június 28-a minden kétséget kizáróan a VOLT eddigi legerősebb napjának lesz mondható – már ami a világsztárok mennyiségét és minőségét illeti… A Telekom Nagyszínpadon a brit szupersztár, Katy B után az egyik legjobban várt aktualitás, a Simple Plan lép színpadra. Őket a VOLT szervezői a rajongók akarata előtt meghajolva különgéppel szállítják Sopronba, ahonnan majd Prága felé veszik az irányt.

A Simple Plant követi majd a nagy visszatérő, a Faith No More. Mike Patton legendás csapata mindössze néhány európai állomás közé választotta be a VOLT-ot és azt ígérik: minden eddiginél forróbb hangulatú koncertre számíthatunk tőlük. Utánuk jön a Chase & Status, akik élőben még sosem léptek magyar színpadra – eközben pedig az idei Brit Awardson a legjobb 5 zenekar közi választották őket. Ugyanezen a napon a másik nagyszínpad vendége lesz előbb az ifjú hiphop csillag, Mac Miller, majd a fergeteges koncertjeiről híres Hadouken! fellépését a Toddla T Sound és Panacea követi.

Az utolsó két nap ugyancsak változatos programot ígér. Pénteken a Telekom Nagyszínpad programját a Röyksopp fergeteges show-ja zárja, szombaton pedig egy világhírű legenda, az Iggy & the Stooges csap a húrok közé. A legaktuálisabb rockbandák közül az Enter Shikari ugyancsak szombaton játszik a VOLTon, a estét pedig a Camo & Krooked zárja majd.

Ákos a hazai fesztiválok közül a VOLTon fordult meg eddig a legtöbbször, minden alkalommal elsöprő sikert aratva. Nem véletlen, hogy egy év koncertszünet után éppen ugyanitt, a VOLT Fesztiválon mutatja be elsőként vadonatúj, szintipop programját. A rendkívül látványosnak ígérkező műsorban a Bonanza Banzai és Ákos legnépszerűbb dalai szólalnak meg, mai hangszereléssel!

A világsztárok mellett a 20. VOLT Fesztivál 10 színpadán 4 nap alatt 200-nál is több hazai zenekar és dj fordul meg.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon