Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. október 07.
 

A harmincöt országban adott négyszáz előadás és 500 ezer néző után a Pasión de Buena Vista produkció 2014-ben visszatér Európába. Budapesten a magyar nézők is részesei lehetnek az egyedülálló kubai show-nak október 13-án és 14-én.

Az európai fül számára a Pasión de Buena Vista első hallásra óriási hangzavart és ritmus kavalkádot eredményez, de a jellegzetes hangzásvilág hamar elvarázsolja a közönséget. Forró ritmusokat, csábos táncokat, egzotikus szépségeket és olyan dalokat mutat be a produkció, amelyeket hallgatva a forró, izgató kubai éjszakában érezheti magát az ember. Elkalauzolnak a karibi szigetek zsúfolt utcáira, ahol átélhetjük a felhőtlen kubai életérzést.

Október 13-án és 14-én kivételes és eredeti szereplők, valamint slágerlistás kubai énekesek, táncosok lépnek fel a műsorban. Közben egy lélegzetelállító színpadi show, díszletek és fények garantálják, hogy egy életre megfertőz minket a kubaiak humora és szenvedélye.

A hamarosan a fővárosban is látható show két évvel ezelőtt Németországban megkapta a 2008 legjobb show műsorának járó legrangosabb médiadíjat, a Radio Regenbogen Award-ot.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon