Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 28.
 

A szerencsének köszönhető, hogy nem történt tömegtragédia az Aréna plázában, ahol tegnap reggel fél nyolc körül közel 200 négyzetméteres darabon szakadt le az álmennyezet.

A Blikk-nek nyilatkozott egy vásárló, aki ott volt a bevásárlóközpontban a balesetkor. Az Aréna plázában sétáltam, amikor láttam, hogy a pláza egyik végében munkások rohamtempóban nagyon pakolnak, takarítanak és a környéket a biztonságiak lezárták – mesélte a Blikk neve elhallgatását kérő olvasó-riportere.

Amikor közelebb értem, látszott, hogy jó nagy területen, minimum 200 négyzetméteren leszakadt az álmennyezet, magával rántva a lámpákat, vezetékeket, fém tartószerkezetet is.

A napilap megpróbált kapcsolatba lépni a plázát üzemeltető cég vezetőivel is, ám csak a biztonsági szolgálat főnökét érte el a lapi.

– Mivel hétvége van, a vezetőség egyetlen tagja sem dolgozik, így nincs aki foglalkozni tudna ezzel az esettel – hangzott a biztonsági szolgálat vezetőjének válasza. – Az illetékeseket kizárólag munkaidőben lehet majd elérni.

Forrás: Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon