Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 01.
 

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre az OTP Bank Lovas Világkupa a Papp László Budapest Sportarénában. A második nap főszereplői a lovakon kívül a sztárok voltak. A Hír7 stábja egész nap a helyszínen volt.

A hazai hírességek fogathajtó futamában: Mészöly Géza, a tavalyi bajnok Stohl András a népszerű műsorvezető Harsányi Levente és az X-Faktorból megismert Vastag Tamás. A bajnokok csapatát bővítette Sárfalvi Péter. Ami biztos, hogy rendkívül erős és kiélezett verseny volt.

Elsőnek Détár Enikő indult, egyik szerepének, Makrancos Katának jelmezében. A színésznő végig vidám és mosolygós volt és semmit nem lehetett észre venni rajta az utóbbi hetek botrányaiból. Mint ismert, Rékasi Károly januárban kezdett viszonyt Pikalival, amelyet eleinte tagadott, majd májusban Détárral közös közleményükben tudatták rajongóikkal, hogy zátonyra futott a házasságuk, és elválnak.


Nézd meg képeinket a második napról! Kattints a képre!
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

„Nagyon hálás vagyok a Lázár testvéreknek, az edzéseken tanúsított végtelen türelemért.”- nyilatkozta vidáman a versenyt követően a színésznő.

Végül Vastag Csaba lett a végső befutó. Stohl András nyerni jött, de csak a második helyet tudta elcsípni, ez láthatóan zavarta is.

Nem akarok ék lenni a két Lázár testvér között, de Vilmossal a mi párosunk olyan jól működik már, hogy jövőre ismét vele szeretnék a bajnoki címért indulni!” – mondta a tavalyi győztes Stohl András, aki azért mégis csak némi szomorúsággal gratulált a győztesnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy ebben az igazán erős mezőnyben sikerült ez első helyet megszereznem.” – mondta a győztes, Vastag Csaba. Győzelmével járó 500.000,- Ft-os pénzdíjával támogatja a Dévai Szent Ferenc Alapítvány működését.

Kövesd percről percre a Lovas világkupa történéseit Facebook oldalunkon!

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon