Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 21.
 

Az AC Milan hazai környezetben, nagy meglepetésre, két góllal legyőzte az FC Barcelona együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, szerdai felvonásán.

A milánói rangadón - amelyen a BL történetének két legeredményesebb csapata találkozott egymással - az első félidőben nem alakult ki nagy helyzet. A Barcelona szokásához híven magabiztosan tartotta a labdát, a hazaiak ugyanakkor kiválóan megszervezték védekezésüket és néhány kontrából veszélyeztettek.

A fordulást követően nem sokkal vezetést szerzett a Milan, egy lövés Muntari kezéről levágódott, Boateng pedig gondolkodás nélkül kilőtte a bal alsó sarkot. A folytatásban a katalán sztárcsapat továbbra sem találta a remekül védekező Milan ellenszerét, az olaszok pedig növelték előnyüket: egy gyors kontra végén Muntari lőtt kapásból a hálóba.

A Milan ezt megelőzően 2004. október 20-án egy csoportmeccsen győzte le a Barcelonát, és ezzel egy hét mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatot szakított meg a katalánokkal szemben a BL-ben.

A másik szerdai nyolcaddöntőben a Galatasaray 1-1-es döntetlent játszott a Schalke 04 együttesével.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon