Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. március 22.
 

"James Bondok" és "Mata Harik" Bibliája lehet az az egyik nemrég megjelent könyv, ami az igazi titkos ügynökök, pontosabban a magyar titkosszolgálatok akcióiba enged bepillantást.

Novák András Kémes ügyek című írása olyan hihetetlen és olykor vicces sztorikba avatja be az olvasókat, amikből a legizgalmasabb akciófilmek forgatókönyvírói is meríthetnek.

- Mindenképp szerettem volna valami kuriózumot csinálni, egy olyan könyvet, amilyet eddig még nem írtak. A titkosszolgálatok történetéről, felépítéséről már sok könyv született, de olyan akciókról, amiket egykor kémeink, elhárítóink végrehajtottak, még egy sem. Megkértem 15 nemzetbiztonsági vagy kémelhárítói tábornokot, hogy meséljenek nekem, ebből 11-en igent mondtak, és ebből lett egy olyan gyűjtemény, amiben 20 történetet hallunk arról, hogyan dolgoznak a magyar kémek és kémelhárítók - tudtuk meg Novák Andrástól, akinek könyvét olvasva csak annyit mondhatunk: ha kíváncsiak arra hogyan nehezített meg egy akciót a frissen leesett hó, vagy az, hogy mennyi alvó ügynök dolgozik a magyar titkosszolgálatoknak, akkor mindenképp szerezze be a Kémes ügyeket.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon