Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. július 23.
 

6-1-re verte a magyar U19-es válogatottat Portugália a Felcsúton rendezett Eb csoportmérkőzésén. A két mérkőzés után két rúgott és kilenc kapott góllal áll a csapat.

A súlyos vereség után Mészöly Géza, a válogatott edzője is kiakadva nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Mi próbáltunk szervezetten védekezni ellenük, lezárni a széleket. Ez az elején sikerült is hellyel-közzel. Úgy érzem, megint egyéni hibák döntöttek. Asztalos a tizenegyesnél, Tamás Krisztián a második gól előtt rontott. Olyan hibákat ejtettünk védekezésben, amiket a portugálok azonnal kihasználtak. Sikerült ezen a meccsen is gólt szereznünk, ez kicsit vissza adhatta volna a méltóságunkat, de a fegyelmezetlenség miatt egy szégyenteljes vereség lett a vége. A gólkülönbség sem mindegy, mert Izrael ellen így már nem jó az iksz."

„Persze, tudni kell, itt Európa élcsapatai szerepelnek a tornán, a portugáloknál minden játékos egyénileg kiváló képességekkel rendelkezik. A mi csapatunkban általában benne van a gól, a siker, de ilyen egyéni hibákat nem engedhetünk meg. Én is vállalom a felelősséget, de felháborító, néhány kulcsjátékos, mint Tamás Krisztián, Kalmár Zsolt vagy Nagy Dominik mit művelt a pályán" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

„Bánkódom a csapat miatt. Ha nagyon jó az ellenfél, néhányaknál egyszerűen lemegy a redőny. Farkas Zoltán belerúg 0–1-nél az ellenfélbe, és nem is tudja, hogy szabálytalankodott. Érthetetlen. A felfokozott hangulatra most nem foghatjuk a vereséget. Egyértelmű, ma két-három góllal jobb volt a portugál válogatott, de nem öttel. Ha ma kéne döntenem, Tamás Krisztián nem játszana pénteken” – mondta Mészöly.

„Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha behugyozunk. És ha az osztrákokat legyőzzük, ez a mérkőzés is más lett volna” - tette hozzá.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon