Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. március 17.
 

Hat megyére és a fővárosra hétfőre elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a várható viharos szél miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap esti figyelmeztetésében azt írta: az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében az éjféli órákig helyenként 90-95 kilométer/óra körüli széllökések is lehetnek.

Hajnalban átmenetileg kissé gyengül a szél, majd hétfőn délutánig az ország északnyugati és középső részén újra számítani kell viharos széllökésekre, de 90 kilométer/órát meghaladó széllökés már nem valószínű — tették hozzá.

A várható viharos szél miatt Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Pest megyére, valamint Budapestre adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Ezzel együtt az előrejelzés szerint délnyugaton, nyugaton szinte zavartalan napsütés ígérkezik, legfeljebb északkeleten fordulhat elő egy-egy helyen futó zápor. Az éjjel plusz 4 és plusz 10 Celsius-fok közötti hőmérséklet várható, de azokon a területeken, ahol éjszaka is lesz szél, 11, 12 fok körül alakul. Nappal 15 és 21 fok közötti csúcshőmérséklet várható.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon