Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 06.
 

Továbbra is nagy erőkkel keresik a soroksári gyilkosság tettesét. Közben többen is arról beszélnek bosszú állhat a gyilkosság mögött, ugyanis a 36 éves nő férje korábban ölt már embert. Az áldozat férje exkluzív interjút adott szombaton Hajdú Péternek.

A napokban felmerült többekben is, hogy azért kellett meghalnia Krisztinának, mert férje korábban ölt már embert. A szombati Frizbi felvételén többek között erről is beszélt Kardos Lajos a megölt nő férje.

Amikor Hajdú Péter a múltról és a friss pletykákról tette fel a kérdését, látszólag egy pillanatra megdöbbenten kereste a szavait - írja a Bors.

A műsorvezető felemlegette, hogy Lajos korábban, még rendőrként önvédelemből kioltotta egy ember életét. A szombat reggeli hírek szerint ennek az áldozatnak a rokonai állhatnak a gyilkosság hátterében, ugyanis a közelmúltban szabadulhattak, és revansot akartak venni a férfin. Lajos a gyilkosságot nem cáfolta Hajdú kérdésére.

Hajdúnak arról is beszélt: a gyilkosság után órákon át faggatták a nyomozók, és abban is biztos, hogy Krisztinát megerőszakolhatták. – Kérdezték, akartunk-e gyereket, és Kriszta a gyilkosság napjaiban nem menstruált-e.

– Ebből én csak arra tudok gondolni, történhetett olyan dolog vele. Igaz, hivatalosan engem még semmiről nem tájékoztattak. Csak az a fontos, hogy meglegyenek a tettesek.

További részletek szerda este a Frizbiben a Tv2-n!

Hír7, Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon