Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. július 03.
 

Világpremier a soproni VOLT fesztiválon! Itt mutatkozik be a magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány, a Teqball.

Míg a világ futballszerető közönsége a világbajnokság meccseit kíséri figyelemmel, egy vadonatúj magyar talámány indul nemzetközi hódító útjára a VOLTon, a Telekom Szurkolói Arénában. A Teqball egy forradalmian új, magyar világszabadalom, a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány.

A Teqball létrehozásával az ötletgazdák és a fejlesztők célja egyértelműen az volt, hogy a világ legnépszerűbb sportágának, a labdarúgásnak egy új formáját tegyék elérhetővé minden, sportolásra alkalmas helyszínen Azok számára alkották, akik szeretik a labdarúgást, a versengést és a szórakozást.

Az első, Telekom-Teqball bajnokságon páros és egyéni versenyek követik egymást, s naponta hirdetnek mindkettőben győzteseket. A bajnokság a VOLT után a Balaton Soundon folytatódik, s tart több rendezvényen át a STRAND fesztiválig. A mindent eldöntő döntő pedig szeptemberben, a budapesti Akvárium Klubban lesz. 

Nézd meg riportunkat az idei VOLT-ról, képek a fesztiválról a Hír7 Pinterest oldalán!

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
Rekordot döntött az idei VOLT fesztiválHétfő hajnalban véget ért a 22-dik VOLT Fesztivál. Az öt nap alatt 30 világsztár, valamint 150 magyar együttes, köztük a 25. születésnapját ünneplő Tankcsapda lépett színpadra. A hétvégén a Hír7 stábja is kilátogatott a fesztiválra.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon