Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. március 03.
 

Tegnap hosszú hetek válogatása után kiderült ki képviseli hazánkat Malmöben az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban. A nézők szavazatai alapján ByeAlex Kedvesem lett a győztes.

Az énekes facebook oldalán köszönte meg a támogatást és reagált a negatív véleményekre is. Sőt elárulta, hogy magyarul énekli el a dalt az Eurovízión.

,,Fiúk-lányok-jóbarátok! Köszönöm a támogatást és bizalmat! Örülök, hogy szerettétek és szeretitek a dalom. Sokat fogok most készülni, hogy ott kint sokkal szebben tudjam előadni, és persze MAGYARUL. Mert engem cseppet sem érdekel semmiféle elvárás, nyomás, vagy konvenció, ami eddig jellemző volt. Ez a dal számomra - nem az éneklésről szól - , de tudom jól, hogy van mit tanulnom. Egy biztos - és higgyétek el, ha mondom - én az utcáról mentem be...a műsor mellett dolgozni jártam minden nap BKV-val, és ebben a projektben még nem is élhettem meg igazán sok fellépést, sőt. Ez most változni fog. Aki azt mondja, hogy bunda volt tegnap? TESSÉK? Az megőrült... Hogy is lobbizhatna egy ilyen srác, mint ÉN, egy hatalmas televíziós produkciónál? Vicc lenne..." - írta az énekes a közösségi oldalán.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon