Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. július 21.
 

Bár a hét elejére várták, még mindig nem született meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg első közös gyermeke. A pár elhagyta a Middleton birtokot, és londoni otthonukban várják a szülés megindulását.

Az egész világ tűkön ül és várja, hogy megszülessen a majdani brit uralkodó. A hercegi pár gyermekének világra jöttét korábban felröppent bennfentes értesülések alapján július második hetének közepére, majd múlt szombatra, utána e hét hétfőjére is jósolták a lapok, ám minden feltételezett időpont eseménytelenül telt el.

Mindeközben az észak-londoni Paddington kerület St. Mary's Hospital nevű kórházának szülészeti magánklinikájánál, ahol Katalin állítólag világra hozza elsőszülöttjét, immár két hete táborozik több száz riporter – köztük a világ legnagyobb tévétársaságainak stábjai –, és több száz fotós.

Közben kiderült, hogy Katalin nagy valószínűséggel Berkshire-ben szül, nem pedig az előre bejelentett St. Mary Kórházban.

A hercegi pár tegnap este hagyta el a Middleton birtokot, ahol a kismama az elmúlt néhány napot töltötte szüleivel. Jelenleg otthonukban, a Kensington palotában vannak, és várják, hogy meginduljon a szülés.

A királyi ház illetékesei gyakorlatilag eltűntek a nyilvánosság elől, még csak hozzávetőleges tájékoztatás sem hangzik el a várható időpontról. A legutóbbi hivatalos háttértájékoztató pontosan egy hónapja, június 19-én volt; ezen annyi hangzott el, hogy a hercegi utód érkezése „július közepén” várható.

Hír7, MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon