Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. március 21.
 

Fiatal hazai artistatehetségek által létrehozott új cirkuszi produkció lesz látható késő esténként az idei Sziget fesztiválon egy új helyszínen, a Cirque du Szigeten.

"A korábbi években számos cirkuszi produkciót láthatott a fesztivál közönsége, a sikerre tekintettel idén külön helyszínt kap ez a rendkívül népszerű műfaj. A Cirque du Szigeten olyan előadásokat szeretnénk bemutatni, amelyek minden nap ugyanabban az időben lesznek megtekinthetők" - emelte ki Szép Fruzsina, a Sziget programigazgatója az MTI-nek szerdán küldött közleményben.

Felidézte, hogy az ötlet tavaly, a huszadik Sziget alkalmából született, amikor a Magic Mirror helyszínen egy fiatal magyar artistákból álló csapat létrehozta a Recirquel című produkciót - és egy társulatot is egyben -, amely kivívta a közönség elismerését.

A Cirque du Sziget külső látványában az 1890-es évek vándorcirkuszainak hangulatát fogja idézni, az előadásokon a kortárs cirkusz műfaj, az úgynevezett "új cirkusz" több különböző, kizárólag a Szigetre létrehozott produkciója lesz látható.

A közlemény szerint lesz délutáni interaktív cirkuszprogram is, amelyben fiatal végzős artisták, mutatványosok és a közönség együtt szerepelhet. Lehetőség lesz kipróbálni néhány cirkuszi eszközt, a produkciókhoz fiatal énekesek és dj-k társulnak.

Az éjszakai Recirquel-előadások után a Sziget-napokat a Swing & Circus show-val zárja ez az új helyszín, a repertoárban szvinggel, elektro-szvinggel és tánccal.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon