Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2021. május 13.
 

Kedd este letartoztatták Sz. Lajost, Curtis bátyját és L. Istvánt, akiket Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítanak. A harmadik gyanúsított H. Lászlót pedig a gyilkosságra való felbujtással gyanúsítják. H. Lászlót a rendőrség már korábban gyanúsítottként felelősségre vonta, ő jelenleg más ügy miatt ül börtönben.

Az ügyészség közleményéből kiderült, hogy a gyanú szerint egy 51 éves H. László 2009 augusztusában megbízott egy – jelenleg börtönben ülő - 50 éves férfit, H. Attilát Katzenbach Imre megölésével anyagi haszon ígéretéért cserében. Ez a férfi a megbízást elfogadta, majd 2009 szeptemberében az egykori focistát Baranyajenő térségébe vitte, ahol két társa Sz. Lajos és L. István pénzért kioltotta a volt MTK-s focista életét.

A Fővárosi Főügyészség közleményében leírják, hogy a gyanúsítottak terhére róható bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyú, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. Mindezért a főügyészség álláspontja szerint, alappal kell tartani attól, hogy a gyanúsítottak szabadlábon hagyásuk esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válnának. Hozzátették, mindemellett megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsítottak - különösen a büntetőeljárásban részt vevő vagy más személy befolyásolásával vagy megfélemlítésével - megnehezítenék vagy veszélyeztetnék a bizonyítást.

A Fővárosi Főügyészség mindezekre tekintettel, a három férfi letartóztatását indítványozta. A kényszerintézkedés elrendeléséről a nyomozási bíró várhatóan holnap dönt - olvasható a közleményben.

Sz. Lajos korábban is többször a rendőrség látószögébe került már fiatalon rettegésben tartotta a lakótelepet ahol családjával éltek. Úgy tűnik a rapper Curtisnek nem lesz könnyű éve drogbotránya után most testvére gyilkossági ügye miatt fájhat a feje.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon