Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. augusztus 07.
 

Shakirát több mint 100 millióan követik a Facebookon, na de mi a helyzet itthon. Kíváncsiak voltunk arra, hogyan használják a fiatal hírességek a közösségi oldal adta lehetőségeket. Random Marci, Szabyest és Szalay Ricsi mesélt a Hír7-nek.

Nemrég Facebook történelmet írt Shakira! Az énekesnő több mint 100 millió facebook-követővel rendelkezik, így hivatalosan is ő a legnépszerűbb ember a közösségi site-on.  A kolumbiai énekesnő végtelenül boldog volt a hír hallatán, olyannyira, hogy videóüzenetben köszönte meg a rajongóinak a támogatást.

"100 millió barát a facebookon ez egyszerűen hihetetlen, nagyon köszönöm a hűségeteket, támogatásotokat és a szeretetet ez tényleg hihetetlen, köszönöm szépen mindenkinek" - mondta a videóban Shakira.

Itthon több fiatal híresség előszeretettel használja a közösségi oldalakat. Random Marci a VIVA TV műsorvezetőjét több mint 25 ezren követik a Facebookon. 

Akadnak olyanok is, akik a Facebooknak köszönhetik népszerűségüket. Szabyest és Szalay Ricsi néhány hónappal ezelőtt robbant be a közösségi médiába. Az igazi sikert a Kártyavár című klip hozta meg nekik. A fiúk naponta rengeteg üzenetet kapnak, alig bírják megválaszolni őket. A siker és népszerűség mellett, olykor támadások is érik őket.

Erről és még sok minden másról mesél Random Marci, Szabyest és Szalay Ricsi a velük készített riportban:

Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon