Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 11.
 

Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012 és Konkoly Ági, a Miss Universe 2012 győztesei ellátogattak egy őszi arcdiagnosztikai felmérésre, hogy szakember segítségével megállapítsák, milyen károkat okozott arcbőrükön az idei nyár.

A különdíjas szépség, Cserháti Tamara elmondta, a világversenyre való felkészülés során rengeteg időt töltött sminkben, ami megviselte arcbőrét.


„Egy hónapot töltöttem Kínában, ahol legalább 20 órát kellett minden egyes nap sminket viselnem, ráadásul sokat voltam napon is, így ezt az időszakot nagyon megérezte a bőröm”- árulta el Tamara, aki a vizsgálat előtt kíváncsian várta, hogy a nyári hónapok után milyen állapotban van arcbőre.

„Bőröd nedvességtartalma jó. A kollagén és az elasztin rostok elég erősek, ami azért fontos, mert ezek adják bőröd tartását, így az tovább ellenáll majd a gravitációnak” - kezdte Tóth Hajnalka, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ szakmai vezetője, aki elárulta, Tamara arcbőrének rugalmassága 84-es lett, ami kimagasló érték!

„Hogy Tamara minél tovább megőrizze bőre szépségét, azt javaslom, hogy habzó mélytisztítót használjon, hiszen az egész napos sminket csak így lehet igazán eltávolítani! Ha nem megfelelő a tisztítás, akkor az éjszakai hidratálás sem lesz megfelelő, mert a krém beviszi a szennyeződést a pórusokba is.”

Tamarának nagyon szép a bőre, azonban a nap okozta sugárzás és a szoláriumozás nem múlik egy nyomtalanul. „A külső hámréteg egy kicsit meg van vastagodva, ez valószínűleg a rendszeres szolárium használat miatt alakulhatott ki.

Ez egy természetes védelmi reakció a bőrünktől, amire érdemes odafigyelni, hiszen az elsődleges öregedési folyamatokat ez indíthatja el. Persze bőrünk minősége, aktuális állapota függ attól is, hogy milyen a genetikánk. Mindenkinek máshogyan öregszik a bőre, és fontos tudni, hogy bőröd életkora nem feltétlenül azonos valós életkoroddal!

Ha odafigyelünk a napozásra és a megfelelő bőrtisztításra, akkor sokáig megőrizhetjük bőrünk fiatalságát!”- árulta el a szakember.

Időben oda kell figyelnünk az öregedési folyamatok megelőzésére

Tamarának nagyon szép a bőre, azonban a nap okozta sugárzás és a szoláriumozás nem múlik egy nyomtalanul. „A külső hámréteg egy kicsit meg van vastagodva, ez valószínűleg a rendszeres szolárium használat miatt alakulhatott ki.
Ez egy természetes védelmi reakció a bőrünktől, amire érdemes odafigyelni, hiszen az elsődleges öregedési folyamatokat ez indíthatja el. Persze bőrünk minősége, aktuális állapota függ attól is, hogy milyen a genetikánk.

Mindenkinek máshogyan öregszik a bőre, és fontos tudni, hogy bőröd életkora nem feltétlenül azonos valós életkoroddal! Ha odafigyelünk a napozásra és a megfelelő bőrtisztításra, akkor sokáig megőrizhetjük bőrünk fiatalságát!”- árulta el a szakember.

Áginak a mélyhidratálásra kell odafigyelni!

„Nagyon odafigyelek a bőrömre a napozások során. Szoláriumba sem szoktam járni, mivel elég sok anyajegyem van, különösen az arcomon. Ezek sajnos pont a tavalyi nyár alatt jöttek ki. 4 hónappal ezelőtt el is kellett távolítani egy anyajegyet a szemem alatt”- árulta el Konkoly Ági, aki habár szeret barnulni, mindig odafigyel a megfelelő fényvédelemre is. A szépségkirálynő kíváncsi, mit mond a szakember, hiszen azt szeretné, ha bőre sokáig ilyen fiatal és üde maradna.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon