Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. január 28.
 

Komoly fájdalmakon ment keresztül Havas Henrik, akit nemrég vastagbélrákkal operálták meg.

A műsorvezető hetekig hiányzott az ATV Tabu és a Civil a pályán című műsoraiból, illetve a Klubrádióban is helyettesítették. Most kiderült, hogy azért kellett nélkülözniük a nézőknek Havast mert december közepén vastagbélrákkal operálták meg.

Hosszú hallgatás után a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában beszélt először a betegségéről. Elmondta, hogy nem hajlandó elfogadni, hogy beteg, ezért még rettentő fájdalmaira sem kért gyógyszert.

Az orvosok olyan vastagbélbetegséget diagnosztizáltak nála, amit évekig nem kezeltek, így veszélyes gyulladást eredményezett a szervezetében.

Első tünetei már három évvel ezelőtt jelentkeztek, szakszerű kezelést mégsem kapott, holott állandóan jelentkező, olykor elviselhetetlenül fájdalmas alhasi görcsei miatt rendszeresen járt orvosához. Mindennek egy komplikált műtét lett a vége, aminek a zárójelentésében vastagbélrákot neveztek meg az orvosok.

Bár tudták az orvosaim, hogy milyen problémáim vannak, soha nem írtak fel semmilyen gyógyszert, hanem elintézték azzal, ha panaszaim voltak, fél évente egyszer, hogy „jaj, hát Henrik, már megint mit evett?” – panaszolta el élő adásban Kun Zsuzsának.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon