Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Hír7 2013. június 25.
 

A Hír7 Interjúk című műsorában is megjelenő magyar márka, a MyAudio lett a legnépszerűbb a táblagépek hazai piacán.

A MyAudio táblagépek voltak a legnépszerűbbek az első negyedévben Magyarországon, ez a márka bírt a legnagyobb piaci részesedéssel - írja a Világgazdaság Online.

A cég 2006-ban jött létre és 2011 óta forgalmaz tableteket a MyAudio márkanév alatt. Szemfüles olvasóink már bizonyára észrevették, hogy a Hír7 márciusban indult műsorában is szerepel a cég terméke.



Az együttműködés mindkét cég számára fontos és gyümölcsöző - ezt már a Hír7 tulajdonosa Vásárhelyi Dávid mondta, aki kiemelte, hogy a MyAudio a hírportálon kívül semmilyen más hasonló online műsort nem támogat. Nagyon büszkék vagyunk a partnerünk sikereire - tette hozzá a Dávid.

Lacza Gábor, a készülékeket forgalmazó AC&IP Control Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak elárulta, hogy hazai műszaki és kiskereskedelmi üzletláncok kínálatában már megtalálhatóak a MyAudio táblagépei. A nemzetközi terjeszkedésnél is hasonló modellt használnak, de közvetlen értékesítést is végeznek a Budapest belvárosában kialakított bemutatótermükben.

A tabletek iránti egyre nagyobb kereslet, illetve a nemzetközi jelenlét hatására a múlt évben már 70 ezerre nőtt az AC&IP által eladott készülékek száma – ebből valamivel több, mint 50 ezer Magyarországon kelt el –, és az idén további jelentős bővülésre számít Lacza Gábor, akár duplázódhat is ez az érték. Az első négy hónap alapján reálisnak tűnik ez a várakozás, ugyanis január és április között kétszer annyi MyAudio tabletet adtak el, mint egy évvel korábban.

Az Interjúk című műsorunk folytatódik a következő hetekben vendégünk lesz Péter Szabó Szilvia, Wolf Kati, Kőváry Anett és Kovács Patrícia is.

VG.HU, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
Megjött az önbizalmam - interjú Péterfy BorivalSorozatunk ötödik részében Péterfy Borival készítettünk interjút.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon