Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. október 07.
 

Nehéz hetek várnak a Csillag születik egykori táncosára, Gomesre. A 28 éves lány most nagy lépésre szánta el magát, több életmentő műtétre is rábólintott.

A Bors felkereste a táncost, aki nem titkolta, hogy az elmúlt egy-másfél évben rengeteg megpróbáltatáson esett át: daganatos betegség támadta meg a szervezetét, s volt idő, amikor abban sem volt biztos, hogy életben marad.

"Alig egy évvel ezelőtt egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy petefészek-daganatom van. Kezdetben jó indulatú cisztának gondolták az orvosok, de nagyobb volt a baj – árulta el a pontos diagnózist. A táncos lány nagyon megijedt, mert édesanyja 36 évesen ugyanebbe a betegségbe halt bele. Gomes elkeseredett. Folyamatosan a választ kereste arra, hogy nyolc évvel szívinfarktusa után, huszonnyolc évesen miért kell megküzdenie a rákkal is" - mondta Gomes a Borsnak.

Másfél hónapja eltávolították a petefészkemből a daganatot, de a kemoterápiából csak egyet vállaltam, és szerintem ez mentette meg az életemet

Nem volt könnyű döntés, de a helyes út, ha nem várom ki az öt évet, hiszen akkor már áttétek is keletkezhetnek. Januárban kés alá fekszem és hagyom, hogy eltávolítsák a petefészkemet és a mellemből azokat a szöveteket, melyekben sejtszinten megtalálható a rák.

Hír7, Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon