Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 07.
 

Az elnököt, feleségét, Michelle Obamát és két lányukat, Sashát és Maliát mennydörgő tapssal üdvözölték a jelenlévők.

"Húsz éve szerettem bele a feleségembe, és most nyilvánosan szeretném kijelenteni, hogy nagyon büszke vagyok rá és arra, hogy láthattam, ahogy egy ország lesz belé pont úgy szerelmes, ahogy én" - mondta győzelmi beszédében Barack Obama, akit újabb négy évre megválasztottak az Egyesült Államok elnökének. Gyermekeivel összefüggésben úgy fogalmazott: "Szemünk láttára nőnek fel olyan erős nővé, mint amilyen a feleségem."

Twitteres mikroblogjában köszönte meg híveinek, hogy támogatták az elnökválasztáson. "Mindent, amit elértem, nektek köszönhetek"- írta a közösségi portálon, hívei pedig önfeledt ünneplésbe kezdtek a nagyvárosok utcáin. Hatalmas ujjongó tömeg gyűlt össze Obama chicagói választási főhadiszállásánál, a New York-i Times Square-n és Los Angeles központjában is.

Céltudatosabban és ihletettebben térek vissza a Fehér Házba - ígérte Chicagóban több ezer támogatója előtt mondott beszédében Barack Obama. Az elnököt, feleségét, Michelle Obamát és két lányukat, Sashát és Maliát mennydörgő tapssal üdvözölték a jelenlévők.

Huszonöt perces gyújtó hangú beszédében az újraválasztott amerikai elnök hangsúlyozta: az amerikai nép "összekapja magát", és győzedelmeskedik a nehéz gazdasági időkben. "A java még hátravan" - tette hozzá. "Minden nehézség ellenére a legtöbben közülünk osztoznak az Amerika jövőjével kapcsolatos reményekben" - jelentette ki. "Erre kell haladnunk. Előre!" mondta egyik híres kampányszlogenjét ismételve.

MTI
(MTI/EPA/Shawn Thew)

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon