Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. február 27.
 

Nagy békülésekkel tér vissza Jakupcsek Gabriella hétfőn a TV2 képernyőjére. A műsorvezető új műsorában olyan embereket mutatnak be, akik már évek óta nem tudják rendezni egymással a konfliktusaikat. Nézd meg interjúnkat a műsorvezetővel!

A Hír7-nek adott interjút Jakupcsek Gabriella, akinek hétfőn este indul új műsora az Egymás szemében címmel a TV2-n. Minden adásban három történetet ismerhetnek meg a nézők, az Egymás szemében című műsor távol áll a talkshow műfajától, kerüli a kiélezett, felhergelt konfliktusokat. Valódi emberi problémákra fókuszál, amelyeket természetes közegükből kiemelve, mesterséges körülmények közé helyez. A hangsúly az érzelmekre és a bonyodalmak lehetséges megoldására koncentrálódik.

A két fél békítése egy stúdióban indul, ahol néma perceket tölthetnek egymással szemben ülve. A csend erejével, a haragot megelőzve, a letisztult érzések törnek felszínre, az idő során felgyülemlett, hamis düh helyett. Ekkor arcuk, testbeszédük, könnyeik mindenről árulkodnak. A néma felvezetőt követően a szereplők a műsorvezető segítségével egy másik szobában beszélnek érzéseikről, a helyzet lehetséges megoldásáról, majd újra a két székben foglalnak helyet és próbálják rendezni az ellentéteket, a boldog távozás reményében.

Nézd meg interjúnkat Jakupcsek Gabriellával: 

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon