Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. május 22.
 

A műsorvezető a Mokka egyik adásban nem bírta ki nevetés nélkül egy halálhír felolvasását. A csatorna elítéli a műsorvezető viselkedését.

Az Origo információ szerint fegyelmit kapott a halálhír alatt nevetgélő Demcsák Zsuzsa. A lapnak György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője elmondta, hogy mindent elkövetnek az ilyen esetek megelőzése érdekében.

"A történtek munkajogi részei természetüknél fogva nem nyilvánosak. Az azonban mindenkire tartozik, hogy a TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében" - mondta György Bence.

"Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg" - tette hozzá.

Nem ez az első,hogy ilyen történik a műsorvezetővel.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon