Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 16.
 

Felébredt a kómából Michael Schumacher, és elhagyhatta a grenoble-i egyetemi kórházat – jelentette be a német menedzsere, Sabine Kehm. A hétszeres világbajnokra hosszú rehabilitáció vár.

Hosszú, kéthónapos hallgatás után újra hivatalos közleményt adott ki Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere. „Michael elhagyta a grenoble-i egyetemi kórházat, hogy megkezdhesse a hosszú rehabilitációs folyamatot. Már nincs kómában” – írta Kehm közleményében.

A németek rekordbajnokát december 29-ei súlyos síbalesete óta kezelték Grenoble-ben, a német Bild pedig arról számolt be a Kehm által még áprilisban emlegetett éber és tudatos fázisok az utóbbi időben egyre hosszabbá váltak, Schumi hallja a hangokat, és reagálni is képes, ha kapcsolatba lépnek vele. „Az éber fázisokban a szeme is nyitva van” – teszi hozzá a lap, kiemelve, hogy Schumacher kommunikál feleségével és gyermekeivel is. Állapota pedig már olyannyira stabil, hogy elhagyhatta Grenoble-t.

„A családja szeretne köszönetet mondani minden orvosnak, ápolónak, nővérnek és terapeutának Grenoble-ben, akárcsak a baleset helyszínén elsősegélyt nyújtó embereknek is. Mindannyian kiváló munkát végeztek ezekben a hónapokban. A család hálás még azon embereknek is, akik Michaelnek sok jókívánságot küldtek. Biztosan segítségére voltak ezek. Ami a jövőt illeti, megértésüket kérjük, a rehabilitációra már a nyilvánosság kizárásával kerül sor” – zárta közleményét Kehm.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon