Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. április 18.
 

Vasárnap este folytatódik Az ének iskolája a TV2-n. A második adásban is számos tehetséges kisdiákot láthatunk majd, ott lesz köztük Radics Gigi rokona is!

Folyatódik a TV2 nagysikerű műsora Az ének iskolája. Az előző adásban nyolc diák mutatkozott be, most csatlakozik hozzájuk az osztály másik fele, így végre teljes lesz Friderikusz Sándor osztálya. A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik.

A tanári kar és a hangulat a régi, csak a diákok újak, a felvételi pedig lassan a végéhez közeledik, de azért a második adás is ígér meglepetéseket és elképesztő hangokat. Feltűnik például a Megasztár 6. nyertesének távoli rokona is, akit akár nevezhetünk nyugodtan Oláh Gergő utódjának is. A fiú éppen tőle választott dalt, hiszen a Törj ki a csendből című számot énekelte a zsűri legnagyobb örömére.

A felvételin kiderült, hogy Radics Jani távoli rokona Radics Giginek, hogy milyen meglepetést szervezett a fiúnak Friderikusz Sándor kiderül vasárnap este Az ének iskolájából.

Ének iskolája - vasárnap 19:00-kor a TV2-n!

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon