Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. december 20.
 

Erős szél és havazás okoz nehézségeket Románia keleti és déli megyéiben, már hat országutat zártak le a havazás miatt, és 47 településen nincs áram.

A Romániai Országutak és Autópályák Országos Társaságának (CNADNR) szerda esti közleménye szerint Botosani, Vrancea és Calarasi megyékben a hatóságok hat országutat voltak kénytelenek lezárni a hóvihar miatt. A vasúti közlekedésben is fennakadások vannak.

A gazdasági minisztérium szerda délutáni jelentése szerint a Kárpátokon kívüli (nem erdélyi) megyékben 47 településen szünetelt az áramellátás. Szerdán az ítéletidő sújtotta régióba látogatott Mircea Dusa belügyminiszter, aki szervezési hiányosságokat állapított meg a helyi hatóságok szintjén. Victor Ponta miniszterelnök bejelentette, hogy leváltja Botosani és Neamt megye prefektusát, mert nem megfelelően irányították a hóeltakarítást, és vizsgálatot rendelt el az országutak és autópályák társaságánál is.

A meteorológiai szolgálat által kedden kibocsátott sárga viharjelzés csütörtök este 20 óráig van érvényben a román fővárosban és az ország 13 keleti és déli megyéjében.

MTI

A kép illusztráció!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon