Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2021. február 13.
 

13 év házasság után válik Varga Judit és Magyar Péter - értesült a Blikk több forrásra hivatkozva. A párnak három közös gyereke van.

A Blikk felidézi azt is, hogy a miniszter és férje alig másfél hónapja karácsonykor még a családi idillbe engedett betekintést a lapnak. Az igazságügyi miniszter kevesebb mint két hete leadott vagyonnyilatkozatában ugyanakkor még férj és feleségként szerepelnek.

Szintén a Blikk derítette ki még januárban, hogy a család 200 millió forintért vásárolt Budán lakásokat, erre 192 millió forint hitelt kaptak. Később a Telex írt arról, hogy tízmilliós csoktámogatást vettek fel a balatonhenyei házukra, noha a konstrukció lényege nem a nyaralók támogatása.

Varga Judit Facebook-oldalán ma reggel ez a szöveg jelent meg:

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon