Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2018. július 26.
 

Újabb esküvőn van túl a Palácsik-család, ezúttal a legkisebb lány, Lilla is férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz.

A héten megjelent Hot magazinban olvashatunk az öt éve kezdődött diákszerelemről Lilla és Tamás kapcsolatáról, ami most teljesedett be az esküvővel.

Lilla elmondása szerint, ő rögtön észrevette a jóképű hallgatótársát, sőt volt, hogy még titokban fényképet is készített róla, ám Tamásnak akkor még nem szúrt szemet a lány vonzalma - olvasható a lapban.

Az esküvő körül akadtak azért konfliktusok, különösen a friss feleség, és nővére, Tímea között. Az idősebb lány ugyanis szokásához híven rettenetesen féltette kishúgát.

- Nem rosszból szól ő bele az életembe, egyszerűen a legjobbat akarja nekem, és én ezért nagyon hálás is vagyok neki! - mondja Lilla, aki egy esküvői ruhát kapott nővérétől a nagy nap alkalmából, így két csodaszép ruhakölteményben is pompázhatott az est folyamán.

- Eleinte le akartam beszélni őket, hogy ilyen fiatalon házasodjanak. - nyilatkozta a már öt éve házasságban élő Vajna Timi, húga esküvőjéről - De örülök, hogy Lilla is feleség lett.

A magazinból kiderül továbbá, hogy Palácsik Lilla önerőből házasodott, azaz ő és a vőlegénye ketten gyűjtötték össze a pénzt a lagzira. Emellett pedig az is kiderült, hogy az életük egyéb területén is igyekeznek anyagilag függetlenek maradni a Vajna házaspártól, bár a producer lakásban laknak.

Hot

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon