Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2013. április 05.
 

A vietnámi származású énekesnő gőzerővel próbál első lemezbemutató koncertjére. Az egyik próbára mi is benéztünk.

Hien egy nagyszabású élő koncertshow keretében kívánja összefoglalni élete elmúlt négy évének meghatározó történéseit az A38 hajón. Tévés tehetségkutató műsor színpadán ismerhette meg a közönség az akkor 14 éves vietnámi származású énekes lánykát.

Az eltelt négy év alatt kitartó munkájának és alázatos hozzállásának eredményeként megszülethetett élete első olyan önálló lemezanyaga, amin csakis saját szerzeményei szerepelnek. A korong Sweet Talk címmel került boltokba idén márciusban, az énekesnő 19. születésnapján.


Még több képért irány Pinteres oldalunkra!

A lemezbemutató koncert zenekari próbájára a Hír7 is ellátogatott. Hien riporterünknek elárulta nagyon izgatott már a koncert miatt. "Ez életem első lemezbemutató koncertje, úgyhogy iszonyatosan izgulok. Most jelent meg a születésnapomon a második nagylemezem Sweet Talk néven és ennek a dalait fogjuk előadni".

A 20 órakor kezdődő látványos műsorra Hien rengeteg izgalmas meglepetéssel és vendégművészekkel készül. Magyarország elsőszámú R'n'B zenekarának, a Glamorous Company-nak, a JAMLAND táncosainak közreműködésén kívűl a kedvesétől, Achiles Filippo Spartatól kapott elektromos hegedűnek is komoly szerepe lesz a koncerten. Két olyan meglepetés énekes pályatárs is örömmel fogadta a meghívást a fellépésre, akik munkájukkal nagyon sokat hozzátettek a Sweet Talk lemezhez.

Az estére Hien, Ruzsa Magdolna divattervezővel csodás öltözékeket álmodtak meg, ami nemcsak hogy jól hangsúlyozza az énekesnő hibátlan alakját, de tökéletesen alkalmas lesz a színpadi táncshowhoz is. Hien ezzel a koncerttel szeretné megköszönni rajongóinak, zenész kollégáinak és a média világ meghatározó szereplőinek azt a rengeteg munkát és szeretetet, amivel az elmúlt időszakban maximálisan támogatták őt céljai elérésében, álmai megvalósulásában.

Az album és a lemezbemutató koncert meghatározó témája a nagybetűs értelemben vett Nő, annak minden ősi energiájával, finomságával és színes érzelemvilágával, amolyan Hien féle édes-zenés elbeszélésben.

Hiennel készült korábbi interjúnkat itt olvashatjátok!

Hír7
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
Újabb nagy dobásra készül Hien Hien gőzerővel próbál első lemezbemutató koncertjére. Az egyik zenekari próbára mi is benéztünk.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon