Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. szeptember 03.
 

A világ talán legtöbb Guinness rekordját birtokolja Ashrita Furman. Összesen 424 Guinness rekordot tart, amelyből 151-t még nem döntöttek meg.

Kerékpározott már víz alatt 3,03 kilométert, 10 métert ment a világ legnehezebb cipőjében, ami 145,5 kg-os és 27 darab almát vágott ketté a levegőben egy perc alatt egy szamuráj karddal. Ez csak pár rekord a sok közül, amit a férfi felállított.

Legutóbb, úgy sikerült bekerülnie a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy megépítette a világ legnagyobb teniszütőjét. A teniszütőt tizenkét nap alatt húsz segítővel sikerült felépítenie.

Hegymászás és a világ legnagyobb nyalókája

A teniszütő előtt elkészítette a világ legnagyobb nyalókáját is, ami három tonnás. Korábban pedig megmászta a 2864 méter magas Mount Baden-Powell hegycsúcsot. A hegymászás különlegessége az volt, hogy a hegyet gólyalábbakon mászta meg.

Az inspirációt és az erőt, a rekorder a meditációból nyeri, ahogy azt egyszer nyilatkozta. Reggel és este egy-egy fél óra elegendő ahhoz, hogy inspirálja őt új kihívásokra.

1986-ban 20 kilométeres távolságon keresztül bukfencezett, egy másik alkalommal 24 órán át, több mint 28 mérföldön keresztül tolt egy autót.

A férfi már a végrendeletét is előre megírta.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon