Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 04.
 

Egy ország gyászolja a meggyilkolt 11 éves felsőmocsoládi kisfiút, Szita Bencét. Bence testvére a facebookon üzent a gyilkosnak.

Ahogy arról korábban a Hír7 beszámolt, az 5 napja eltűnt Szita Bencét szombaton a fészerlaki öreg temető gödrébe elásva találták meg. A gyermeket brutálisan meggyilkolták.

Bence testvére a facebook oldalán a következőket üzente P. Erikának. "Mocskos undorító gyilkos!! Te meg a haverjaid, dögöljetek meg! Szenvedjetek!! Amiért az én kis testvéremmel, aki tehetetlen volt, így elbántatok. A lány közölt egy képet is P. Erikáról.

A lány a ma esti Frizbi-ben, arról is mesél, hogy a gyilkosság előtt már gyanús volt neki P. Erika. Aki elmondása szerint rendkívül sokat telefonált és idegen férfiakkal ült órákig a kocsijában.

- Azt gondoltam, megcsalja apát. Férfiak jöttek rendre hozzá, órákat ült velük az autóban, nem tudom, miről beszélgettek. Folyton csörgött a telefonja és sokszor órákra is eltűnt velük. Apukámnak azért nem szóltam, mert fogalmam sem volt, mi készül - magyarázta a lány Hajdú Péternek.

Ma este a Frizbiben Sándor és lánya kendőzetlenül mesél kisfia életéről, volt párjáról, és az egész országot megrázó kegyetlen gyilkosságról.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon