Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. október 12.
 

Halálra gázolta egy személygépkocsi Alcsútdoboz határában Váradi Andrást, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltjét.

A rendőrségi közlemény szerint az autó osztrák rendszámú volt, és egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette. A gázolás szombat este nyolc órakor történt.

Váradi András hazafelé tartott Göböljárásra, amikor a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte, és ekkor gázolta el a külföldi rendszámú autó.

"Nem tudjuk felfogni, hogy mi történt. Elment közülünk, az egyik legjobb ember akit csak ismertünk. Távozásával sokkal szegényebbek lettünk, de nem csupán mi, hanem az egész ország. Váradi András egy szimbólum volt. Egy egyszerű gazdálkodó ember, aki amikor szembe találta magát az oligarchák gátlástalanságával, azt mondta: nem. Egy olyan ember volt, akiről mindannyian példát vehetnénk, mert kiállt az igazsága és a meggyőződése mellett, s bátran felvállalta, hogy a nyilvánosság előtt is képviseli azt. Váradi Andrással egy harcostárs, egy remek barát és egy nagyon, nagyon jó ember ment el. Osztozunk a gyászoló család fájdalmában. Nyugodj békében András!” - olvasható Együtt és a Párbeszéd Magyarországért Facebook-oldalán.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon