Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. november 14.
 

Míg Párizsban leoltották az Eiffel-torony fényeit, addig New Yorkban viszont az együttérzés jeleként a francia lobogó színeivel - kék, fehér, piros - világították ki az Empire State Building felhőkarcolót.

Az egész világot sokkolta a péntek este történt terrortámadás, ahol több mint 128 ember halt meg és több százan megsérültek. A gyász jeléül leoltották Párizsban az Eiffel-torony fényeit.

New Yorkban viszont az együttérzés jeleként a francia lobogó színeivel - kék, fehér, piros - világították ki az Empire State Building felhőkarcolót. Szintén a francia lobogó színeivel világítják ki a New York-i One World Trade Center 125 méter magas csúcsát - jelentette be Andrew Cuomo, New York állam kormányzója. Berlinben már az éjszaka mécseseket helyeztek el a francia nagykövetség épülete előtt.

Közben az AFP képén látható, hogy az áldozatok rokonai és ismerősei virágokat helyeztek el az egyik támadás helyszínén. A Rue Alibert-nél legalább 12 embert lőtt le egy támadó.

Budapesten a Szent István bazilikához este hatra hív megemlékezésre a Tranzit közösség. A szervezet szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Európa gyászol, a "szavakkal nehezen leírható" terrortámadások minden jóérzésű embert megdöbbentettek.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon