Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. október 30.
 

November másodikától Sláger FM néven fut majd tovább a Juventus rádió. A névvel együtt a zenei kínálat is változik értesült az MMonline.

Hauk Zoltán, a Rádió Juventus Zrt. vezérigazgatójának közleménye szerint a Juventus Rádió 26 éves történetében számtalan megújuláson ment keresztül, azonban a hallgatói kutatások alapján a rádió neve, zenei struktúrája, szignál parkja és műsorai is teljes átalakítást igényelnek.

A 25-65 évesek közötti korosztályban elvégzett kutatás alapján a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a 80-as évek zenéit sugározza, hangzás világa a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja. Így született a Sláger Rádió elnevezésű médiaszolgáltatatás égisze alatt, a Sláger FM brand.

Novembertől az egész rádió megújul. A reggeli műsor Hello Sláger! néven folytatja tovább, a műsorvezetői Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre. 10.00 órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal, 16.00 órától pedig a Sláger Délután Dénes Tamással, 18.00 órától pedig érkezik a Sláger Kívánságműsor.

A váltást egy, az év végéig tartó intenzív reklámkampány támogatja, óriásplakátokkal, sajtóhirdetésekkel és tv-kampánnyal.

Forrás: MMonline

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon