Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. április 26.
 

A gyilkosságot elismerte, de ennél többet nem volt hajlandó mondani Á. Anikó, aki húsvétkor egy panzióban több késszúrással megölte saját lányát.

Védencem, még ennyi idővel a történtek után is nagyon zavarodottan viselkedik. Nem vagyok biztos benne, hogy mindig pontosan felfogja, amit mondok neki. Szerintem minél előbb szüksége lesz egy pszichológus segítségére – mondta a Borsnak a nő ügyvédje, Csikós János.

Á. Anikó hosszú idő után, a húsvéti szünetre vihette magával kislányát, Laurát. A gyermek ugyanis az édesapjával élt, annak ellenére, hogy a bíróság az anyánál helyezte el. Az asszony olyan súlyos alkohol- és gyógyszerproblémákkal küzdött, hogy képtelen lett volna ellátni Laurát. Hosszú ideje nem is találkoztak, csak telefonon kommunikáltak.

A nő állítólag a panzióba érkezés után szinte azonnal megölte a gyereket, majd inni kezdett. Rengeteg pezsgőt és röviditalt kért a pincértől, melyeket felvitt a szobába és ott fogyasztotta el. Napokig részeg volt. – Védencem a bűncselekmény elkövetését elismeri, többet azonban egyelőre nem mond. A legjobban azért aggódik, hogy minél előbb véget érjen az eljárás, és megtudja, hogy mennyi időt kell börtönben töltenie – nyilatkozta a lapnak Csikós.

A Bors információja szerint Anikót senki nem látogatja, még az a férfi sem, akivel a bűncselekmény előtt együtt élt.

Bors
Fotó: Bors - Kecskeméti Zoltán

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon