Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. december 04.
 

A hosszú repülőutak mindig kiszívják az energiánkat, miért nehezítenénk meg még jobban a dolgunkat? A reptéri parkolás ugyan nem rövidíti meg a repülőút hosszát, de a repülőtér megközelítését nagymértékben megkönnyíti.

A bud.hu honlapon található információk szerint a reptéri parkolás szolgáltatások megfizethetőek, igényes megoldásokkal. Mi magunk is meggyőződhetünk a díjszabásokról, ha meglátogatjuk a Budapest Airport honlapját.

Mindenekelőtt érdemes eldöntenünk, megér-e a kényelmünk annyit, amennyibe az adott parkolóhely bérlése kerül. Persze választhatjuk a jóval olcsóbb tömegközlekedést, de a nagy táskáinkkal végiggurulni a városon kellemetlen élmény. Senki sem szereti így indítani az utazást, ráadásul a visszatérés után ugyanezzel kell majd szembesülnünk; fáradtan és álmosan kell hazatalálnunk. Nem biztos, hogy ilyen befejezésre vágyunk... Persze választhatjuk a taxisokat is... Való igaz, hogy kétszer kell fizetni nekik, induláskor és érkezéskor is, de ha nem lakunk túl messze a reptértől és van egy kis szerencsénk, akár még jól is kijöhetünk belőle. Vagy megkérhetjük valamely családtagunkat, hogy vigyen el bennünket a repülőtérre, de, sajnos nem mindenkinek adott ez a lehetőség sem.

A reptéri parkolás mindenképpen egy olyan szolgáltatás, amire szükségünk lehet. Gépkocsival érkezni sokkal kényelmesebb és kiszámíthatóbb. Az utóbbi években egyre modernebb szolgáltatások jellemzik magát a reptéri parkolást, az árak azonban barátságosak maradtak, illetve barátságosabbá váltak.

Amennyiben valaki elvisz minket a reptérre, a terminál előtti Premium Parking helyeit, valamint az úgynevezett Terminal Parking területét is ingyenesen igénybe veheti 5 perc erejéig. Ilyen módon a csomagok ki- és bepakolására elegendő idő áll rendelkezésre, ráadásul egy kis búcsúzkodás is belefér az időbe anélkül, hogy parkolási díjat fizetnénk. Viszont érdemes tudni, hogy az ilyen jellegű mentesülés csak maximálisan két beállás esetén érvényes, így az esetleges ügyeskedésre nem nyílik lehetőség. A hely biztonságát a kamerák és a rendszám-felismerő rendszerek növelik.

Ha hosszabb időre szeretnénk elutazni és hosszabb időtartamra parkoltatnánk le a gépkocsinkat, az esetben a Holiday Plus és a Holiday Parkolók jelentik a legjobb választást. Ezek a parkolóhelyek kifejezetten azoknak az utasoknak az igényeit igyekszenek kielégíteni, akik hosszabb időt szeretnének külföldön tölteni, de nem szeretnének lemondani a saját kocsival érkezés kényelméről. Legyen szó többnapos vagy akár néhány hetes külföldi tartózkodásról, a két parkoló ajánlatai igen kedvezményes megoldást jelentenek.

A Budapest Airport parkolási szolgáltatásai között megtalálható a legmagasabb igényeket is kielégítő Business Parking. A Business Parking alapvetően abban különbözik a reptér más parkolóhelyeitől, hogy élőerős biztonsági szolgálattal is szavatolja a gépkocsik védelmét. Természetesen itt is rendelkezésre állnak a kamerák és a rendszám-felismerő rendszerek. A prémium szolgáltatást kiemelt ügyfélszolgálat teszi teljessé.

A Budapest Airport nagyon sokat tesz azért, hogy elégedettek legyenek a reptér szolgáltatásaival azok az utasok is, akik gépkocsival érkeznek. Különböző kedves és figyelmes szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosítanak az autósok számára; többek között igénybe vehetők azok a speciális törlőkendők, amelyek víz felhasználása nélkül is alkalmasak a gépkocsi megtisztítására, ráadásul olyan viaszos védőréteget képeznek a kocsi felületén, ami gátolja a kosz újbóli megtapadását.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon