Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Jön a ValóVilág 10!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 06., hétfő
 
Több mint egy év csend után most visszatér az RTL Klub legnépszerűbb valóságshowja a Valóvilág.
 

Újra tarolt a Trónok harca az Emmyn

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 23., hétfő
 
Hollywood legrangosabb televíziós díjaiból a legtöbbet, kilencet az HBO produkciói szereztek meg a ceremónián, az Amazon hét díjat, a Netflix pedig négyet vitt el.
 

Elhunyt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja

 
SZTÁR · júl. 07., vasárnap
 
Életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja - írta az együttes a hivatalos Facebook oldalán.
 

Wellness kikapcsolódás Hévízen

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · nov. 27., kedd
 
Hévíz a magyar és a külföldi turisták számára is kedvelt helyszín, elsősorban gyógyvizes tava miatt. Reumatikus megbetegedésekkel és nőgyógyászati panaszokkal élők számára kifejezetten pozitív hatású a tóban való relaxálás, de tulajdonképpen mindenkinek ajánlott, hiszen testileg és lelkileg egyaránt feltölt. Ha szeretnénk több napot eltölteni a városban, érdemes megszállnunk a tóhoz közeli Hotel Palace szállodában, ahol garantált a kikapcsolódás.
 

2019-ben Magyarországra jön a Tokio Hotel

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 29., hétfő
 
Jövőre nagy visszatérő érkezik hazánkba, több mint tíz év után koncertet ad Budapesten a Tokio hotel.
 

Drágább lesz a sör

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 03., péntek
 
Akár száz forinttal is emelkedhet a szórakozóhelyeken a sör ára, miután a sörárpa gyéren termett - olvasható a Népszavában.
 

5 ámulatba ejtően szép horvát sziget

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 14., péntek
 
Szigeten nyaralni mindig izgalmas, és szerencsére ezért az élményért igazán nem kell messzire utaznunk. Az adriai szigetek különösen ámulatba ejtőek, és bőven van miből válogatnunk: Horvátország 1185 szigettel vár minket: a világ egyik legtagoltabb tengerpartja.
 

Ennyit iszik a magyar egy év alatt

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 18., csütörtök
 
Újabb érdekes felmérés eredményét közölte a WHO. A most nyilvánosságra hozott statisztika szerint a litvánok fogyasztották a legtöbb alkoholt, fejenként 18,2 litert a világon tavaly.
 

Jakupcsek: Nem a televízió a főcsapás irány az életemben

 
SZTÁR · febr. 27., hétfő
 
Nagy békülésekkel tér vissza Jakupcsek Gabriella hétfőn a TV2 képernyőjére. A műsorvezető új műsorában olyan embereket mutatnak be, akik már évek óta nem tudják rendezni egymással a konfliktusaikat. Nézd meg interjúnkat a műsorvezetővel!
 

Dominika, ahová bármikor utazhatunk

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 26., vasárnap
 
Dominika a Karib-tengeren található ország, amely az egyik legkedveltebb hely a turisták körében. Élővilága különleges, történelme érdekes, éghajlata egész évben kedvező a nyaralni vágyóknak, hiszen a trópusi monszunnak köszönhetően télen-nyáron 20-30 celsius az átlaghőmérséklet. Ezenkívül pedig hotelekben, szállodákban is bővelkedik, melyek közül az ide utazók kedvükre válogathatnak.
 

A Rádió1-en folytatják Balázsék!

 
SZTÁR · dec. 02., péntek
 
Pénteken délelőtt egy sajtótájékoztatón jelentették be Sebestyén Balázsék, hogy a jövőben a Rádió 1-en lesznek hallhatóak. A műsorvezetők elmondák egy nagyon felkészült és erős szakmai stáb áll mögöttük.
 

VV Lóri ezért adta fel a Valóvilág 8-at

 
SZTÁR · okt. 10., hétfő
 
Érdekesen alakult a vasárnap este a Valóvilág 8 háza táján, VV Lóri egy nappal a párbaj előtt feladta a játékot, így a műsor szerkesztői előre hozták a kiválasztást, ahol Zseraldinra került a kendő, közben egy új villalakó is beköltözött Gina személyében. Nézd meg interjúnkat a kiesett játékossal VV Lórival.
 

VV Viki: Senki nem volt rám kíváncsi

 
SZTÁR · szept. 12., hétfő
 
Vasárnap este megrendezték a Valóvilág 8 első párbaját, ahol Viki maradt alul Lórival szemben, így neki kellett távoznia a villából, első interjúját természetesen a Hír7-nek adta.
 

Ronaldinho ismét a Barcelona csapatát erősíti

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 03., szombat
 
A brazil aranylabdás, aki 2003 és 2008 között játszott a katalánoknál most ismét visszatér egykori csapatához. Ronaldinho ismét aláírt a Barcához!
 

Jövő héten érkezik az új iphone!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 31., szerda
 
Nagy durranásra készül a Apple, ugyanis jövő héten bemutatják az új iPhone telefonokat.
 

Nádai Anikó: Nem vállaltam be mindent

 
SZTÁR · aug. 27., szombat
 
A hétvégén ismét elrajtol a RTL Klub valóságshow-ja a ValóVilág powered by Big Brother. Nádai Anikó korábban közel fél évet töltött a villában, de most teljesen más szerepkörben láthatják majd a nézők.
 

Egy ágyban Aurelio és Győzike - indul a Valóvilág 8

 
Riportok · aug. 24., szerda
 
Néhány nap és újra elindul az őrület, a hétvégén rajtol az RTL2 valóságshow-ja a Való Világ powered by Big Brother. A Hír7 kamerája elsőként nézhette meg hova költöznek majd az új villalakók.
 

Így vélekednek a turisták az Unicumról

 
Riportok · ápr. 26., kedd
 
A Hír7 stábja ezen a héten ellátogatott a híres Zwack család gyárába, ahol riporterünk Vásárhelyi Dávid harangozott, kóstolt és természetesen interjút készített a múzeum idegenvezetőjével. Kiderült az is, miként vélekednek a külföldi turisták a magyar italról.
 

Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

 
Interjúk · febr. 26., péntek
 
Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így jellemezhetőek Horváth Éva hétköznapjai. A műsorvezető a Hír7-nek mesélt.
 

Erdélyi Mónika: Sosem terveztük, hogy üssék egymást a vendégek

 
Interjúk · jan. 14., csütörtök
 
Egy ország figyelte kilenc éven át a nevével fémjelzett showt, kapott érte hideget-meleget. A médiatörténelmet író Erdélyi Mónika láthatóan jól érzi magát jelenlegi munkahelyén és boldogan tekint vissza a múltra. A műsorvezető a Hír7-nek adott interjút.
 

legjobbak

 
Bedrogozva ölte meg gyilkosa Bándy Katát

Egy egész ország arra volt kíváncsi, hogy ki vagy kik követték el múlt héten, Pécsen a szörnyű támadást, egy 25 éves rendőrségi pszichológus ellen. A lányt megerőszakolták,...
48142 megtekintés

Titkos folyosó a Valóvilág 6-ban

Ma este hatodjára is kinyitja kapuit a Valóvilág villája. Őrült fazonokkal, új szabályokkal és egy teljesen megújult villával tér vissza Magyarország legnézettebb valóságshowja az...
47520 megtekintés

Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így...
31444 megtekintés

Ezért halt meg a Showder Klub egykori szereplője

Kiderült miért kellett ilyen fiatalon meghalnia Szöllősy-Csák Gergelynek.A Showder Klub egykori szereplőjének szervezetét egy bakteriális fertőzés támadta meg.
23689 megtekintés

Éden Kristóf: Csak barátok vagyunk Edinával!

Az Éden hotel győztesével beszélgetünk, aki elmesélte mit kezdett a nyereménnyel és, hogy kivel tartja a kapcsolatot a műsor óta.
20902 megtekintés

Beszéd téma

 
Bedrogozva ölte meg gyilkosa Bándy Katát
Egy egész ország arra volt kíváncsi, hogy ki vagy kik követték el múlt héten, Pécsen a szörnyű támadást, egy 25 éves rendőrségi pszichológus ellen. A lányt megerőszakolták,...
Már Barbie se a régi
Úgy tűnik elvesztették népszerűségüket a Barbie babák és a Hot Wheels játékautók, legalábbis ez derül ki az amerikai Mattel Inc., a világ legnagyobb játékgyártójának...
Már biztos, hogy Bándy Kata holttestét találták meg!
A most érkezett közlemény szerint Bándy Kata holttestét találták meg, a Délibáb utcában, egy bokor tövében.
Nálunk is lesz szieszta?
Lehet, hogy nálunk is bevezetik a napközbeni pihenőt. Legalábbis ennek lehetőségén gondolkozik az ÁNTSZ.
Megjelent Whitney Houston utolsó klipje!
A hamarosan mozikba kerülő Sparkle című mozifilm hivatalos klipjéhez készült dalt Whitney halála előtt vették fel.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon