Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 09.
 

Egy olvasónk arról számolt be, hogy fizetett Éden Szandrának a szexért. Az egykori valóságshow-szereplő teljes mértékben cáfol.

A hét elején egy levél érkezett a Hír7 szerkesztőségébe. A levél írója fél oldalon keresztül taglalja, hogyan ismerkedett meg Szandrával és töltött el egy romantikus éjszakát vele, ami után nem keveset fizetett is a lánynak.

Megkerestük Ökrös Szandrát, aki teljes mértékben cáfolta a történteket. Ez már annyira lerágott csont, eltelt két év és még most is ilyenekkel keresnek meg - mondta Szandra a Hír7-nek. Ha szerinte ez így történt, akkor keressen már meg a fiatalember, hadd tudjam már meg én is kiről van szó - tette hozzá a lány.

Arra a kérdésre, hogy miért hozzák állandóan hírbe hasonló dolgokkal így nyilatkozott. Sok jóindulatú ember van, aki engem nagyon szeret. Ezen kívül sok félmeztelen és meztelen kép jelent meg rólam és található világhálón mivel modellkedem.

Szandra azt is elárulta, hogy jelenleg hostesskedésből és modellkedésből él és az utóbbi időben a szerelem is rátalált.

Az Éden hotel első szériájából megismert Szandra egyébként nem bánt meg semmit a műsorból és semmit nem csinált volna másképpen.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon