Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2021. március 30.
 

2021-ben immár nyolcadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A koronavírus járvány miatt a megszokott márciusi időpont helyett Idén szeptember 8-án rendezik az ünnepélyes gálaestet, ahol bejelentik, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai, szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei.

A Televíziós Újságírók Díja Magyarország legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a korábbi évek díjazottjainak, valamint az elismerést övező óriási médiaérdeklődésnek.

Az immár nyolcéves múltra visszatekintő, 2014-ben alapított elismerés célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki az előző év legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeit: műsorokat, sorozatokat, műsorvezetőket, zsűritagokat és színészeket.

A hagyományoknak megfelelően az elismerést ünnepélyes gálaesten adják át, melyet a koronavírus járvány miatt a korábban megszokott márciusi időpont helyett idén szeptember 8-án tartanak, a Budapest Music Centerben.

-          Tavaly a járvány kitörése miatt a szokásos március végi időpont helyett, őszre toltuk a díjátadót. Akkor járványügyileg jó helyzetben és rendkívüli biztonsági körülmények között sikerrel meg tudtuk rendezni a gálát. Az év elején, még a harmadik hullám előtt úgy láttuk, hogy idén is leghamarabb szeptemberben lehet biztonsággal megtartani a díjátadót, ezért ismét a halasztás mellett döntöttünk. Bízunk benne, hogy az ősz elejére túl leszünk a koronavíruson, és ismét megünnepelhetjük az előző év legjobb televíziós teljesítményeit – mondta Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztője és díj alapítója.

A díjat a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a Televíziós Újságírók Díjának grémiumát a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin, a Telex és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

A Televíziós Újságírók Díja

2014. január-február folyamán Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztőjének kezdeményezésére 9 hazai médium részvételével - 24.hu, Epizód magazin, Hír7, Index-Comment:com, Médiapiac, Origo, SorozatWiki, Színes RTV, Tvr-hét - hiánypótló céllal alapították meg a Televíziós Újságírók Díját. Az alapítók célja olyan független díj létrehozása volt, amely szakmai szempontok alapján, klasszikus kritikai attitűdöt képviselve emeli ki az igényes magyar televíziós teljesítményeket. 2021-től immár 13 médium - a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin, a Telex és a TVR-hét - képviselteti magát a grémiumban.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon