Macklemore & Ryan Lewis esélyes az év daláért járó díjra és 22 év után visszatér Metallica., "> Macklemore & Ryan Lewis esélyes az év daláért járó díjra és 22 év után visszatér Metallica." />
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. január 09.
 

Jay Z és Justin Timberlake kapta a legtöbb jelölést idén a Grammy díjátadón. Macklemore & Ryan Lewis esélyes az év daláért járó díjra és 22 év után visszatér Metallica.

Beyoncé férje Jay Z rapper kapta idén a legtöbb jelölést, összesen kilencet. Többek között esélye van megnyerni a legjobb rap dal és legjobb rap album díját.

Őt követi Justin Timberlake, Kendrick Lamar, Pharrell Williams és a Macklemore & Ryan Lewis duó hét-hét jelöléssel.

Grammy díjat kaphat még a nyár nagy slágere a Get Lucky, de a jelöltek között van még Robin Thicke, T.I. & Pharrell által énekelt Blurred Lines, vagy épp az idei év egyik legnagyobb durranása, a Bruno Mars Locked Out Of Heaven című slágere.

A nők közül esélyes  Pink, aki az év dala kategóriában szerepel Just Give Me a Reason című dalával. A jelöltek között van még Katy Perry, Lorde és Lana Del Rey.


A nagy visszatérés

A január 26-i ceremónián 22 év után visszatér a Metallica. A zenekar Lang Lang zongoraművésszel lép színpadra. A zenekar pontosan 22 évvel ezelőtt volt utoljára a gála vendége, ezért is nagy megtiszteltetés számukra, hogy  újból meghívták őket.  Rajtuk kívül színpadra lép még Katy Perry, Pharrell Williams és Stevei Wonder is.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon