Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 08.
 

Fred Rutten lesz a magyar válogatott új szövetségi kapitánya - értesült a Nemzeti Sport Online. A portál információi szerint a szakember szerződtetését a jövő héten jelentheti be hivatalosan a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).

Több név is felmerült, az első számú jelölt Bölöni László volt, de a Nemzeti Sport szerint a felek nem tudtak megállapodni, így Dzsudzsák Balázs korábbi edzőjére, Fred Ruttenre esett a választás.

A portál megkereste a szövetség sajtóosztályát is, de nem adtak tájékoztatást az ügyről. A beszámoló szerint a szakember szerződtetését már a jövő hét folyamán hivatalosan bejelentheti az MLSZ.

Rutten a Twenténél kezdte edzői pályafutását, amely klubnál egész futballistakarrierjét töltötte. 1999 és 2001, valamint 2006 és 2008 között dolgozott az enschedei csapat élén, amellyel 2001-ben Holland Kupát nyert, majd a Schalkéhez került, amelyet a 2008–2009-es idényben irányított. A PSV-nél 2009 és 2012 között dolgozott, legutóbb pedig a Vitesse edzője volt. 2008-ban Hollandiában kiérdemelte a legjobb edzőnek járó Rinus Michels-díjat - olvasható a Nemzeti Sport Online oldalán.

Nemzeti Sport, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon