Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. december 22.
 

Nagy felháborodást keltett a nézők körében, hogy idén egyik magyar tévé se mutatja be a Reszkessetek betörők című filmet. Az ügyben most megszólalt az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter.

Ha karácsony, akkor Reszkessetek betörők. Macaulay Culkin vagy ahogy a legtöbben ismerik Kevin McCallister, idén karácsonykor nem bánik el a betörőkkel. Ugyanis egyik magyar televízió se tűzi képernyőre a film egyik részét se.

A hír hallatán néhány nappal ezelőtt elindult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek betörőkért Facebook-csoport. Több mint kétezren csatlakoztak pár nap alatt.

A Hír24 megkereste az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, aki így reagált: "Minket is meglepett ez a nagy felháborodás. Talán ebből is látszik, nem könnyű jót tenni: eddig az volt a baj, hogy minden évben volt, most meg az a baj, hogy nincs. Meg tudom ígérni, jövőre ismét lesz".

Az Origo nemrég összeszámolta, hogy három év alatt összesen 26 alkalommal ment a Reszkessetek betörők!-széria a hazai tévéken.Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon