Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. október 05.
 

Komoly balesetet szenvedett Jules Bianchi a Japán Nagydíj hajrájában. A pilótát jelenleg operálják, állapota kritikus.

A Marussia versenyzője a 46. körben az S-kanyaroknál csúszott ki a pályáról, s csapódott egy, az autók mentésére szolgáló darunak. Jules Bianchit előbb a pályakórházba szállították, majd a rossz időjárási körülmények miatt mentőautóval egy helyi kórházba. Az első hírek szerint eszméletlen állapotban volt.

- Az FIA sajtósa, Matteo Bonchani a futamot követően az újságíróknak nyilatkozott: „A versenyző eszméletlen állapotban van, egy mentőautó szállította a kórházba, mivel a helikopterrel nem lehetett felszállni ilyen körülmények között. Jelentkezni fogunk további információkkal – jelenleg mást nem mondhatok. Olyan gyorsan új hírekkel szolgálunk, amennyire csak lehet.”

- Időközben Adrian Sutil is nyilatkozott, aki elmondta: Bianchi az ő autójának mentésére igyekvő darunak ütközött neki a 7-es kanyarnál. „A sárga zászló lendült, miután egy vízátfolyáson felúsztam az egyre erősödő esőben, és egy körrel később a sárga zászló mellett Jules érkezett és ugyanúgy megpördült, ahogyan én. Többé-kevésbé ugyanolyan kicsúszás volt, de a végkimenetele sokkal komolyabb. A daru éppen jött az autóm mentérésre, és ez akkor történt” - mondta a német a Sky Sportsnak

A kérdésre, nem kellett volna-e várni egy kicsit a traktor beküldésével, a német elmondta: „Erről a kanyarról mindenki tudja, hogy a legnehezebb fordulók egyike, és ha elvéted, az eső pedig erősödik… nos, ha baleseted van ott, talán el kell gondolkodni a biztonsági autó beküldésén.”

- Jules Bianchi édesapja nyilatkozott France 3 tévécsatornának, s megerősítette, hogy fia súlyos fejsérülést szenvedett. Jelenleg operálják, állapota pedig kritikus.

Forrás: Telesport

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon